Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam

Zoek je een mooie, inspirerende en creatieve vergader- of trainingslocatie op loopafstand van Amsterdam CS? Singel80 is dankzij de hoeveelheid licht, de meerdere ruimtes en sfeervolle inrichting de perfecte omgeving voor inspirerende sessies en het werken in kleinere groepen. Bij ons kun je vergaderen, brainstormen en trainen in een indrukwekkend grachtenpand aan het water op een unieke plek in hartje Amsterdam. Het kan met recht toegewezen worden als één van de meest bijzondere vergaderlocaties van Amsterdam.

Waarom is Singel80 zo’n bijzondere vergaderlocatie?

Als onderdeel van De Thuislocaties is Singel80 ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk. Singel80 is dan ook niet alleen te gebruiken als vergaderruimte, maar is ook geschikt voor creatieve brainstormsessies, een private dinner, fotoshoots en heidagen. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen! Kijk hier voor een impressie .

 

Technische faciliteiten

De locatie beschikt over WIFI, beamer met goede geluidsinstallatie en projectiescherm, TV, speakerphone, 4 flipcharts, schoolbord, magneetstrips aan de wanden en niet te vergeten een Nespresso-machine voor goede koffie en cappuccino en MrJones-thee.

Makkelijk bereikbaar en toch centraal

Singel80 ligt op een prachtige plek in hartje Amsterdam, en is goed bereikbaar met de auto, OV en fiets. Vanaf Amsterdam CS wandel je in 7 minuten of je stapt na 1 tramhalte uit op de Nieuwezijds Kolk. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je al op 3 wandelminuten. Voor een voordeeltarief parkeer je in de Q-Park-garage op de Prins Hendrikkade (5 minuten lopen vanaf Singel80). Wel even vooraf online reserveren.

“Hier wil ik wel wonen!, horen we regelmatig van onze gasten en is voor ons een enorm compliment.” Caroline van der Zanden – De Thuislocaties

Bijzondere vergaderlocatie Amsterdam reserveren

We denken graag met je mee voor de opzet van jouw dag bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur ook bellen op 06 52 51 86 21.

.

Offerte opvragen?

Neem contact op