Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam

 

Singel80-10

Singel80 is een bijzondere vergaderlocatie op 7 wandelminuten vanaf het Centraal Station met de ‘9-Sraatjes’ direct om de hoek. De locatie is sfeervol ingericht en met zijn drie ruimtes ideaal voor het werken in groepen. De persoonlijke aandacht, de goede koffie, het prachtige uitzicht over de gracht met de 9-Straatjes direct om de hoek, kunnen zeker bijdragen aan een geslaagde vergadering.

Intiem vergaderen in een authentiek grachtenpand

De vergaderruimte op de bel-etage is zeer ruim en, door zijn monumentale ramen, zeer licht. De ruimte is in huiselijke sfeer ingericht en heeft twee extra subruimtes:
1. een opkamer met ouderwets schoolbord, poefjes en tijdschriften. Een fijne ruimte voor brainstormsessies of voor overleg in een klein groepje.
2. en ruim souterrain annex keuken waar tussen de middag de tafel wordt gedekt en de biologische lunch klaarstaat.
Bovendien is er nog een eigen kleine buitenpatio.
Tijdens een meeting op deze bijzondere vergaderlocatie aan het Singel staan deze drie ruimtes exclusief tot uw beschikking zodat de privacy gewaarborgd blijft.

De faciliteiten: een beamer met goede geluidsinstallatie, een groot projectiescherm van 240x240cm, vier flipcharts, WIFI en een Nespresso-koffiemachine voor koffie, thee en cappuccino.
Er is altijd een gastvrouw aanwezig bij de ontvangst en zij blijft altijd in de buurt van de locatie, mocht er iets zijn.

Singel80 is een fijne, bijzonder sfeervolle vergaderlocatie geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen.

Unieke vergaderlocaties Amsterdam

Mocht deze locatie toch niet helemaal geschikt zijn voor uw vergadering of brainstormsessie omdat u voorkeur heeft voor een groene omgeving, dan is onze tweede bijzondere vergaderlocatie Koetshuis Sloten misschien passender. Deze meer landelijk gelegen vergaderruimte met groot terras grenzend aan een weiland is geschikt voor maximaal 13 personen. Koetshuis Sloten bevindt zich aan de rand van Amsterdam, nabij met uitvalswegen als de A10, A9 en A4 (2 minuten rijden na de afslag). Bus 145 stopt om de hoek en tram 2 is circa 10 minuten wandelen. Bovendien zijn er voldoende gratis (!) parkeerplaatsen!

Bijzondere vergaderlocaties Amsterdam: reserveer nu!

Neem gerust contact met ons op via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in.

 

Request a Quote?

Contact us