Kleine vergaderruimte Amsterdam

 

JKF_Singel80_LR_018.klein

Singel80 is een relatief kleine vergaderruimte in hartje Amsterdam met drie huiselijk ingerichte ruimtes voor vergaderingen, brainstormsessies of trainingen. Ideaal voor het werken in een kleine, intieme setting en voor het werken in groepen.De sfeervolle inrichting en de karakteristieke details geven de ruimtes een persoonlijk tintje.Deze kleine vergaderruimte in Amsterdam is geschikt voor maximaal 18 personen.

Kleine vergaderruimte Amsterdam

Het Amsterdamse grachtenpand bestaat uit een grote, lichte vergaderruimte met uitzicht op het Singel. Via een trapje is de aansluitende opkamer te bereiken; een inspirerende ruimte met tijdschriften, poefjes, schoolbord en flipchart. Helemaal beneden gelegen vindt je het souterrain waar tussen de middag op de lange keukentafel de lunch klaarstaat.
Bovendien is er nog een kleine privé-buitenruimte, de patio.

Huiselijke sfeer

Omdat de relatief kleine vergaderruimte met zijn drie kamers altijd exclusief per groep verhuurd wordt, wordt de locatie echt even een eigen plek waarbij de privacy gewaarborgd is. De sfeervolle ruimtes met karakter en persoonlijke details zorgen ervoor dat je je na binnenkomst al snel thuis zult voelen.
De locatie is voorzien van een Nespresso-apparaat, beamer, groot projectiescherm, wifi en vier flipcharts. Er is een gastvrouw aanwezig bij de ontvangst en om jou en je collega’s te ontvangen en wegwijs te maken op de locatie. Zij is daarna altijd in de buurt mocht er iets zijn.
Deze persoonlijke aandacht en huiselijke vergadersfeer zullen zeker bijdragen aan een ontspannen vergadering.

Omgeving

De grachten met zijn monumentale panden en de beroemde 9-Straatjes om de hoek bieden een inspirerende omgeving voor bijvoorbeeld een korte vergaderbreak.
Een aanbeveling zijn de verschillende thematische stadswandelingen onder leiding van een enthousiaste gids. Ook is het mogelijk om een salonboot te huren en de vergadering op het water af te sluiten.

Kleine vergaderruimte Amsterdam reserveren

Deze kleine vergaderruimte in Amsterdam reserveren? Neem gerust contact met ons op via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in.

Request a Quote?

Contact us