Meeting Amsterdam

 

JKF_Singel80_LR_003.klein

Singel80 is een fijne, ruime vergadergelegenheid voor uw meeting in Amsterdam. Het sfeervol ingerichte grachtenpand bevindt zich in het centrum, op 7 wandelminuten vanaf het Centraal Station en heeft direct uitzicht op het Singel.

De meetingruimte

Het authentieke pand heeft drie ruimtes die gedurende de meeting exclusief tot de beschikking staan. Allereerst is er een royale vergaderruimte in huiskamersfeer op de bel-etage. Met een trapje wordt de kleinere opkamer bereikt met poefjes en tijdschriften. Ideaal voor brainstorms om om even een kleiner overleg te houden. Helemaal beneden bevindt zich het souterrain annex keuken met balkenplafond en een lange houten tafel. Tussen de middag wordt hier de tafel gedekt en staat de biologische lunch klaar. In dit souterrain kan ‘s avonds ook gedineerd worden (buffet-vorm).
De meetinglocatie heeft tenslotte nog een eigen kleine buitenruimte: de patio.

Technische faciliteiten

De locatie beschikt over WiFi, beamer met groot projectiescherm van 240×240 cm, vier flipcharts, een vergaderkoffer met allerhande ‘vergadertools’ en niet te vergeten … goede koffie! Er staat een Nespresso-machine voor koffie, cappuccino en MrJones-thee in de huiskamer waar de gehele dag gebruik gemaakt kan worden. Bakkerskoek en ander lekkers staat standaard op de vergadertafel.
Er zal een gastvrouw aanwezig zijn bij de ontvangst om de gasten wegwijs te maken op de locatie. Zij is de gehele dag in de buurt of telefonisch bereikbaar, mocht er iets zijn.

Omgeving

Singel80 ligt tegenover de monumentale koepelkerk, pal aan de Jordaan en nabij de beroemde 9-Straatjes: een omgeving die zich dus goed leent voor een frisse wandeling als korte inspiratie-break tijdens de meeting. Dit kan uiteraard op eigen gelegenheid, maar ook begeleid in de vorm van een begeleide thematische wandeling. De grachten verkennen vanaf een mooie salonboot behoort ook tot de mogelijkheden.

Meeting Amsterdam reserveren

Wilt u eens meeting in Amsterdam organiseren en heeft u interesse in Singel80? Bel ons gerust op via 06-52518621, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@singel80.nl.

Request a Quote?

Contact us