Vergaderen Amsterdam

 

Singel80-14   JKF_Singel80_LR_013.klein.2   Singel80-25

Vergaderen in een sfeervol grachtenpand in het centrum van Amsterdam met een goede bereikbaarheid als belangrijke voorwaarde? Bij Singel80 is dit mogelijk. Gelegen aan het Singel, nabij het Centraal Station, bevindt zich de huiselijk ingerichte vergaderlocatie met een prachtig uitzicht over de gracht. Drie ruimtes met elk zijn eigen sfeer voor zowel vergaderingen, trainingen en workshops.

Huiselijk vergaderen Amsterdam

Het grachtenpand bestaat uit drie sfeervolle, huiselijk ingerichte ruimtes met karakter en persoonlijke details. Er is een ruime plenaire vergaderruimte op de bel-etage met een tafel voor 18 personen en een gezellig zitje. Via een trapje wordt de inspirerende opkamer met poefjes en tijdschriften bereikt: ideaal om even met een kleiner groepje apart te zitten of te brainstormen. Helemaal beneden bevindt zich het warme souterrain met balkenplafond en lange keukentafel. Hier wordt tussen de middag de tafel gedekt en de biologische lunch klaargezet.
Tenslotte is er nog een eigen kleine buitenruimte: de patio.
Alle drie deze ruimtes staan exclusief tot uw beschikking en zijn geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen.

Faciliteiten vergaderlocatie

Vergaderen bij Singel80 in Amsterdam heeft de volgende (inbegrepen) facilteiten: WIFI, een beamer met goede geluidsinstallatie en groot projectiescherm, vier flipcharts, schoolborden, magneetstrips en een koffer vol kladblokjes, stiften, plakband etc. De koffie en cappuccino zijn van Nespresso, thee van MrJones en deze kunnen gedurende de hele dag zelf gepakt worden. Op de vergadertafel staat koek van bakkerij Jongejans en ander lekkers. Onze cateraar verzorgt de biologische lunches en (borrel)snacks.

Vergaderen Amsterdam CS

Een groot voordeel van vergaderen bij Singel80 is de goede bereikbaarheid. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto. De locatie ligt op slechts 7 wandelminuten van Amsterdam Centraal Station en er stoppen veel trams ‘om de hoek’. Parkeren is mogelijk op de Nieuwezijds Kolk, maar ook in de P1-garage op de Prins Hendrikkade. Deze laatste hanteert een vriendelijk dagtarief van 20 euro. Online te reserveren.

Vergaderen Amsterdam: nu reserveren!

Wilt u graag vergaderen in hartje Amsterdam en heeft u interesse in onze vergaderlocatie Singel80? Neem gerust contact met ons op via 06-52518621, stuur een email naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in.

Request a Quote?

Contact us