Vergaderlocatie Amsterdam

Singel80-14

Singel80 is een fijne en centraal gelegen vergaderlocatie in hartje Amsterdam op 7 wandelminuten vanaf CS. Het huiselijk ingerichte grachtenpand met zijn drie ruimtes en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat gasten zich snel zullen thuis voelen.

Huiselijke vergaderlocatie Amsterdam

Het sfeervol ingerichte grachtenpand bestaat uit een royale vergaderruimte met grote ramen die direct uitzicht bieden op de gracht. In deze ruimte bevindt zich aan de andere kant een zithoek. Ook is er een kleinere, kleurrijke opkamer die ingericht is om te brainstormen in een klein groepje of om even één op één te zitten. Helemaal beneden bevindt zich een warm souterrain met balkenplafond en lange keukentafel waar heerlijk geluncht of gedineerd kan worden (biologisch).
Singel80 staat met zijn drie ruimtes tegen een vriendelijk tarief exclusief per groep ter beschikking en biedt ruimte aan maximaal 18 personen.

Omgeving

De grachten, de monumenten -met schuin aan de overkant de koepelkerk-, de 9-Straatjes om de hoek bieden een inspirerende omgeving voor een wandeling tijdens een vergadering of werksessie.
Ook is het mogelijk de grachten eens vanuit een ander perspectief te bekijken: vanuit vergaderlocatie Singel80 is het mogelijk een bootje te huren eventueel met een hapje en een drankje. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Makkelijk bereikbaar

Kom je met de trein? Dan bent je in 7 wandelminuten vanaf Centraal Station bij onze vergaderlocatie in Amsterdam. Trams 1, 2, 5, 13 en 17 stoppen bijna voor de deur.
Maar ook met de auto kun je prima terecht. Voor een voordeeltarief kun je maximaal een dag voor aanvang van de meeting een plaats reserveren in de P1-garage aan de Prins Hendrikkade. De garage werkt met kentekenherkenning.

Vergaderlocatie Amsterdam reserveren

Graag vergaderruimte in Amsterdam reserveren? Bel gerust voor de mogelijkheden via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in.

Request a Quote?

Contact us