Vergaderruimte Amsterdam Centrum

 

JKF_Singel80_LR_012.klein  Singel80-hr-26  JKF_Singel80_LR_013.klein.2

Singel80 is een fijne, huiselijke vergaderruimte in het centrum van Amsterdam waarbij persoonlijke aandacht en sfeer centraal staan. Met zijn drie ruimtes en een eigen kleine buitenruimte is de locatie ideaal voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies.

Indeling Singel80

De sfeervol ingerichte vergaderruimte biedt drie ruimtes die exclusief per groep tot de beschikking staan en is geschikt voor maximaal 18 personen.
Allereerst is er de ruime, plenaire vergaderruimte op de bel-etage met prachtig uitzicht over de gracht. Deze ruimte heeft karakteristieke hoge ramen en is aan de andere kant voorzien van een zithoek. Via een klein trapje wordt de kleinere opkamer bereikt: een inspirerende ruimte met poefjes en tijdschriften. Ideaal voor kleine brainstorms of voor één op één-gesprekken. De deur van de opkamer kan afgsloten worden. Helemaal beneden bevindt zich het warme souterrain met balkenplafond en marmeren tegelvloer. Tussen de middag wordt hier de lange houten keukentafel gedekt en de biologische lunch klaargezet.
In elke ruimte bevindt zich een flipchart, schoolbord en/of magneetstrips. Uiteraard is er ook wifi, een beamer met groot projectiescherm en goede koffie aanwezig! De gehele dag kan er koffie, cappuccino en thee gemaakt worden met de Nespresso-machine
De vergadertafel is altijd voorzien van verse bakkerskoek van Jongejans en ander lekkers. Frisdranken kunnen zelf gepakt worden vanuit de grote koelkast in het souterrain.

Vergaderen in Amsterdam centrum

De 17de eeuwse ramen bieden vanaf de vergadertafel direct uitzicht op de gracht met zijn unieke historische panden zoals links aan de overkant de monumentale Koepelkerk. Met de beroemde ‘9-Straatjes’ om de hoek, biedt de omgeving genoeg inspiratie voor een wandeling als vergaderbreak. Vergaderen in Amsterdam Centrum betekent natuurlijk ook dat er talloze knusse café’s en restaurants in de directe omgeving te vinden zijn, zoals op de Noordermarkt en de Haarlemmerstraat. We adviseren graag naar de verschillende opties.
Dineren op locatie kan uiteraard ook. Wij bieden diverse bourgondische buffet-menu’s

Vergaderruimte Amsterdam centrum reserveren

Vergaderruimte in Amsterdam Centrum reserveren en interesse in locatie Singel80? Neem gerust contact met ons op via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in.

 

Request a Quote?

Contact us