Vergaderruimte Amsterdam

nog eenkeer

Singel80 is een originele en zeer centraal gelegen vergaderruimte in Amsterdam voor een inspirerende vergadering, training of workshop. Het sfeervol ingerichte grachtenpand bevindt zich in hartje Amsterdam op 7 minuten wandelafstand van het Centraal Station, om de hoek van de beroemde ‘9-Straatjes’.

Inrichting vergaderruimte

Het prachtige pand bestaat uit drie huiselijke ruimtes met een persoonlijke sfeer die exclusief tot de beschikking staan. Er is een lichte loft-achtige vergaderruimte met grote ramen die direct uitzicht bieden op de gracht. In deze ruimte bevindt zich ook een fijne zithoek. Met een klein trapje kom je in de kleinere opkamer ingericht als creatieve inspiratieruimte met poefjes en tijdschriften. De derde ruimte is helemaal beneden: het souterrain. Hier hangt nog die typisch 17de eeuwse sfeer met balkenplafond en marmeren tegels. Aan de lange houten keukentafel staat de tussen de middag de biologische lunch klaar.
Tenslotte is er nog een eigen kleine buitenruimte, de patio.

Er is altijd een gastvrouw aanwezig om gasten ontvangen en wegwijs te maken. Zij is ook altijd (telefonisch) bereikbaar mocht er iets zijn.
Deze kleinschalige vergaderruimte in Amsterdam biedt ruimte aan gezelschappen tot maximaal 18 personen.

Technische faciliteiten

De locatie beschikt over WIFI, beamer met goede geluidsinstallatie en extra groot projectiescherm, 4 flipcharts, schoolborden, magneetstrips aan de wanden, een vergaderkoffer met allerhande ‘tools’ en niet te vergeten een Nespresso-koffiemachine voor goede koffie en cappuccino en MrJones-thee.
Op de vergadertafel staat altijd allerlei lekkers zoals verse koek van Bakkerij Jongejans, chocolade, fruit etc.

Makkelijk bereikbaar

Onze vergaderruimte in hartje Amsterdam is goed bereikbaar op 7 wandelminuten vanaf Amsterdam Centraal Station en 2 minuten vanaf de halte van trams 1, 2, 5, 13 en 17 (Nieuwezijds Kolk).
Voor een voordeeltarief van 20 euro per dag per auto parkeert u in de P1-garage op de Prins Hendrikkade (5 minuten lopen vanaf Singel80). Wel even vooraf online reserveren.

Vergaderruimte Amsterdam reserveren

Bel gerust voor de mogelijkheden via 06-52518621, stuur een e-mail naar info@singel80.nl of vul het contactformulier in.

Request a Quote?

Contact us