Kleine vergaderruimte Amsterdam

Singel80 is een inspirerende kleine vergaderruimte in hartje Amsterdam met drie huiselijk ingerichte ruimtes, een kleine patio en een prachtig uitzicht over de grachten. Ideaal voor een klein event, een meet-up in een intieme setting of voor het werken in kleine groepen tijdens een training, of brainstormsessie.
Voor een optimale beleving van deze unieke vergaderruimte houden we een maximum aantal van 18 gasten aan. Dit maakt Singel80 een relatief kleine locatie, om zo jou exclusieve ruimte én bewegingsvrijheid te garanderen.

Proef de huiselijke sfeer van Singel80

Als onderdeel van De Thuislocaties is Singel80 ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk. Singel80 is dan ook niet alleen te gebruiken als vergaderruimte, maar is ook geschikt voor creatieve brainstormsessies, private dining, fotoshoots en trainingen. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen! Kijk hier voor een impressie .

 

Technische faciliteiten

De locatie beschikt over WIFI, beamer met geluidsinstallatie en projectiescherm, losse bluetooth-speakers, TV, speakerphone, 4 flipcharts, schoolbord, magneetstrips aan de wanden en niet te vergeten een Nespresso-machine voor goede koffie en cappuccino en MrJones-thee.

Makkelijk bereikbaar en toch centraal

Singel80 ligt op een prachtige plek in hartje Amsterdam, en is goed bereikbaar met de auto, OV en fiets. Vanaf Amsterdam CS wandel je in 7 minuten of je stapt na 1 tramhalte uit op de Nieuwezijds Kolk. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je al op 3 wandelminuten. Voor een voordeeltarief parkeer je in de P1-garage op de Prins Hendrikkade (5 minuten lopen vanaf Singel80). Wel even vooraf online reserveren.

 “Home is not where you live, but where they understand you” – Christian Morgenstern

Kleine vergaderruimte Amsterdam reserveren

We denken graag met je mee voor de opzet van jouw dag bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur ook bellen op nummer 020-2361051.

Offerte opvragen?

Neem contact op