Meeting Amsterdam

Inspirerend, creatief, sfeervol & authentiek: dat is locatie Singel80 in het centrum van Amsterdam. Bij ons heb je altijd de gehele locatie voor jezelf. Volledige privacy dus en dit kan fijn zijn tijdens je meeting, training, brainstorm of urban heisessie in hartje Amsterdam. Natuurlijk zijn wij er altijd om je te helpen waar nodig; onze missie is dat zowel jij als je gasten zich thuisvoelen zodat de meeting écht effectief en succesvol zal zijn.

Proef de huiselijke sfeer van Singel80

Als onderdeel van De Thuislocaties is Singel80 ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk. Singel80 is dan ook niet alleen te gebruiken als vergaderruimte, maar is ook geschikt voor creatieve brainstormsessies, private dining, fotoshoots en tevens zeer geschikt als trainingslocatie. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen! Kijk hier voor een impressie .

Technische faciliteiten

De locatie beschikt over snelle WIFI, een spiksplinternieuwe beamer met geluidsinstallatie en projectiescherm, TV met HDMI-aansluiting, losse bluetooth-speakers, speakerphone, 4 flipcharts, schoolbord, magneetstrips aan de wanden en niet te vergeten een Nespresso-machine voor goede koffie en cappuccino en MrJones-thee.

Makkelijk bereikbaar en toch centraal

Singel80 ligt op een prachtige plek in hartje Amsterdam, en is goed bereikbaar met de auto, OV en fiets. Vanaf Amsterdam CS wandel je in 7 minuten of je stapt na 1 tramhalte uit op de Nieuwezijds Kolk. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je al op 3 wandelminuten. Voor een voordeeltarief parkeer je in de Q-Parkgarage op de Prins Hendrikkade (5 minuten lopen vanaf Singel80). Wel even vooraf online reserveren.

“Als je binnenstapt bij Singel80 ontsnap je aan de denderende, stadse hectiek en voel je het poëtische van Amsterdam weer.”  Caroline vd Zanden – De Thuislocaties

Meeting Amsterdam reserveren

We denken graag met je mee voor de opzet van jouw dag bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur ook bellen op 06 52 51 86 21.

Offerte opvragen?

Neem contact op