Thuis van

Bij ons thuis houden we van verbinding & uitwisseling. Wij vinden het mooi om vanuit een eigen kracht samenwerkingen aan te gaan om elkaar aan te vullen én te versterken.

“What I love most about my home is who I share it with.”

Onze locaties zijn dan ook niet alleen een thuis van ons vaste team, maar ook van een aantal ZZP-ers. Zij maken af en toe gebruik van de locaties én ze verzorgen geregeld de ontvangst van jullie: onze gasten.
Onze teamleden/hosts hebben dus ook een eigen specialisme. En die delen ze graag met jou. Een coachingsessie van Suzanne zou bijvoorbeeld goed kunnen aansluiten op het thema van jouw meeting. En misschien zijn de LinkedIn-portretfoto’s die Marit van jou en je collega’s maakt wel een frisse afleiding tijdens een break.
Dit is niet alleen een mooie aanvulling op jullie dag, maar is misschien net zo efficiënt: want nu het gelukt is om iedereen op deze datum en locatie bij elkaar te krijgen, is het wel zo handig om meer te kunnen doen met dit moment.
Op die manier willen we jou als gast iets meer bieden dan een mooie plek alleen.

Mocht je interesse hebben in iets extra’s tijdens jouw meeting, bekijk dan hieronder een aantal van de mogelijkheden. Zoek je toch iets anders? Laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.

 

Maak alvast kennis met het team

onze extra's

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op