Thuis van

Voor ons gaat ‘thuisgevoel’ niet alleen over persoonlijkheid en sfeer. Thuis staat ook voor verbinding & uitwisseling. Wij vinden het mooi om vanuit een eigen kracht samenwerkingen aan te gaan om elkaar aan te vullen én te versterken. 

“What I love most about my home is who I share it with.”

Zo ontstond het ‘Thuis van’. Een team dat voor een deel uit ZZP-ers bestaat die af en toe gebruik maken van de locaties én geregeld de ontvangst van jullie verzorgen: onze gasten. De gemeenschappelijke deler van de verschillende mensen van ‘Thuis van’ is de liefde voor gastvrijheid.

ZZP-ers dus, die niet alleen hosts of gastvrouwen zijn maar teamleden met een eigen specialisme. En die delen ze graag met jou.
Een coachingsessie over ‘keuzes maken’ van Suzanne zou bijvoorbeeld goed kunnen aansluiten op het thema van jouw meeting. En misschien zijn de LinkedIn-portretfoto’s die Marit van jou en wat collega’s maakt wel een frisse afleiding tijdens een break. Op die manier willen we jou als gast iets meer bieden dan een mooie plek alleen. Bij het ‘Thuis van’ geloven we in verbinding: met behulp van elkaar, (samen) beter worden.

Mocht je interesse hebben in iets extra’s tijdens jouw meeting, bekijk dan hieronder een aantal van de mogelijkheden. Zoek je toch iets anders? Laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag verder.

onze extra's

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op