Thuis voor

Singel80 is een thuis voor organisaties die op een ongedwongen manier willen vergaderen of brainstormen op een inspirerende privé-plek. Een thuis voor bedrijven die voor een meet-up een plek zoeken die indruk maakt zónder het gevoel te hebben op de tenen te moeten lopen. Behaaglijk, relaxed en vrijwel van alles voorzien. Daarnaast maken we ons hard om een thuis te zijn voor bijzondere duurzame & sociale initiatieven.

 

Voor ons is het een voorrecht om dagelijks gasten te verwelkomen op onze locaties en zorg te dragen voor een warme sfeer, prima faciliteiten en goed eten & drinken. Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat dit een vorm van luxe is en dat een ’thuisgevoel’ geen vanzelfsprekendheid is voor veel mensen. Onze drijfveren (delen & verbinden) stoppen dan ook niet bij onze voordeur.
En zo ontstond het thuis voor.

“Supporting the good initiatives in order to make a better world for us. A good home for everyone.”

de Helden van

We willen niet alleen een thuis zijn voor onze klanten maar óók voor maatschappelijke en duurzame pioniers die zich met hart en ziel inzetten voor een mooiere en betere wereld. Deze pioniers zijn onze helden, die wij steunen met onze Helden van-projecten. En daar speel jij dus al een rol in.
Lees meer over hoe wij (én jij) deze helden kunnen steunen op de pagina de Helden van.

 

Thuisprodukten

Daarnaast is alles wat je bij ons eet en drinkt zoveel mogelijk biologisch en werken we het liefst samen met bijzondere leveranciers. Denk aan bedrijven en producenten die werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of een deel van de opbrengst reserveren voor een charitatieve bestemming. Onze Thuisprodukten hebben dus vrijwel allemaal een eigen verhaal.
Lees meer over onze thuisprodukten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op