Thuis voor

Thuisprodukten

Bij Singel80 werken we zoveel mogelijk met biologische produkten en met bijzondere leveranciers. Proef het verhaal achter onze Thuisprodukten.

 

Iambe
Onze heerlijke verse koekjes komen van biologische bakkerij Iambe. De produkten van Iambe worden bereid door mensen met een verstandelijke beperking. Dat maakt ze zo bijzonder. Koek gemaakt met liefde voor het product en zorg voor de mens erachter. Dit alles onder begeleiding van professionele bakkers.

De Goede Buur
Volgens ons bakken zij toch echt de lekkerste appeltaart van Amsterdam. De Goede Buur is een werk- en leerbedrijf voor mensen met een beperking in de vorm van een bakkerij en een winkel met cadeau-artikelen.

Tony Chocolonely
Waarschijnlijk bij iedereen inmiddels welbekend vanwege hun volledig slaafvrije chocolade, die alleen daarom al ook de lekkerste is.

De Wereldbol
Voor onze borrelbrood-manden met dips gebruiken we De Wereldbol: ambachtelijk desembrood met een bijzondere kruidenmix. Brood tegen de honger. Letterlijk! 30 cent van elke verkochte wereldbol gaat namelijk naar de Hunger Project (NGO). Dit bekroonde internationale project zet zich al jaren succesvol in voor een duurzaam einde van chronische honger in Afrika, Azië en Latijns Amerika.

 

MrJones-thee
Thee met aandacht voor mens en milieu met eerlijke verdeling van de inkomsten in de theeketen en een verantwoorde productiewijze. Een groot aantal theeën is biologisch geteeld en ingekocht op basis van fairtrade. Waar dit niet mogelijk is wordt een meerprijs gereserveerd met een charitatieve bestemming.

Amsterdam Water
Bruisend bronwater waarbij het milieu ontzien wordt. Amsterdam Water doet aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen volgens de Europese Oeso-richtlijnen.

Plat water komt overigens gewoon uit de kraan van onze eigen Thuislocaties… Gewoon goed en verantwoord.

PTThee
Biologische kruidenthee van Nederlandse bodem die de biodiversiteit helpt te herstellen! PTThee werkt samen met boeren en landeigenaren door kruiden in te zaaien op hun land. De diversiteit en de wortels van deze kruiden maken de grond gezonder en de bloemen uit de kruiden trekken weer insecten aan, zoals bijen. Na de oogst wordt de helft van alle kruiden gewassen en gedroogd en tot verse thee gemaakt. De andere helft blijft staan op het land voor de insecten.


En binnenkort meer…(sappen, soepen, frisdranken & wijnen)

Offerte opvragen?

Neem contact op