Vergaderen Amsterdam

Bij Singel80, op steenworp afstand van het Centraal Station, wordt vergaderen in Amsterdam een inspirerende en unieke beleving. Het grachtenpand bestaat uit drie warm ingerichte ruimtes met eigenzinnige details en veel natuurlijk licht: een bijzonder en relaxt decor voor jouw vergadering of event. 

Alle drie de ruimtes staan tot jouw beschikking en kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt zoals brainstormsessies, private dining, trainingen en urban heisessies. Wij denken graag met je mee, zowel in het voortraject als tijdens de meeting zelf. Onze voornaamste missie is dat jij je thuis voelt om zo het beste uit je bijeenkomst te halen.

Proef de huiselijke sfeer van Singel80

Als onderdeel van De Thuislocaties is Singel80 ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk. Singel80 is dan ook niet alleen te gebruiken als vergaderruimte, maar is ook geschikt voor creatieve brainstormsessies, private dining, fotoshoots en trainingen. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen! Kijk hier voor een impressie .

Technische faciliteiten

De locatie beschikt over WIFI, beamer met geluidsinstallatie en projectiescherm, TV, losse bluetooth geluidsinstallatie, 4 flipcharts, schoolbord, magneetstrips aan de wanden en niet te vergeten een Nespresso-machine voor goede koffie en cappuccino en MrJones-thee.

Makkelijk bereikbaar en toch centraal

Singel80 ligt op een prachtige plek in hartje Amsterdam, en is goed bereikbaar met de auto, OV en fiets. Vanaf Amsterdam CS wandel je in 7 minuten of je stapt na 1 tramhalte uit op de Nieuwezijds Kolk. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je al op 3 wandelminuten. Voor een voordeeltarief parkeer je in de P1-garage op de Prins Hendrikkade (5 minuten lopen vanaf Singel80). Wel even vooraf online reserveren.

‘Home is not a place, it’s a feeling’ – Cacelia Ahem

Vergaderen Amsterdam reserveren

We denken graag met je mee voor de opzet van jouw dag bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur ook bellen op 06 52 51 86 21

Offerte opvragen?

Neem contact op