Huiselijk vergaderen in centrum Amsterdam

Singel80 is onderdeel van De Thuislocaties en ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk.
Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus er zijn altijd twee breakout-rooms inbegrepen.

Indeling Singel80

Singel80 is met zijn drie lichte ruimtes en een eigen kleine patio ideaal voor het werken in kleinere groepen en brainstormsessies. Kom samen met je collega’s voor een doeltreffende vergadering of gebruik het als trainingslocatie. De bel-etage is prachtig licht en ruim met zijn hoge plafonds en grote ramen. Het uitzicht op de grachten is uniek. Achterin deze ruimte ligt een niveau hoger de lichte opkamer; een inspirerende zijruimte die goed te gebruiken is voor bijvoorbeeld één-op-ééngesprekken. Midden in de centrale ruimte op de bel-etage bevindt zich een inpandige trap naar beneden: hier kom je in het souterrain met zijn mooie oude balkenplafond.  Tussen de middag staat hier een prachtig gedekte tafel klaar en kun je aanschuiven voor een pure lunch.

De huiselijke locatie leent zich ook heel goed voor een diner; we zorgen voor een prachtig gedekte tafel en serveren het diner op mooie schalen. We werken samen met fijne cateraars, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vergaderen in Amsterdam centrum

De prachtige 17de eeuwse ramen bieden vanaf de vergadertafel direct uitzicht op de gracht met zijn unieke historische panden zoals links aan de overkant de Koepelkerk. De ‘9-Straatjes’ bevinden zich om de hoek. Genoeg inspiratie voor een vergaderbreak dus. In de directe omgeving bevinden zich verder talloze leuke en goede eetcafé’s en restaurants zoals op de Noordermarkt en de Haarlemmerstraat. We geven je graag tips om jouw ultieme meeting te organiseren.

Vergaderruimte Amsterdam centrum reserveren

Leent deze huiselijke locatie zich goed voor jouw dag? We denken graag met je mee bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur ook bellen op nummer 06 52 51 86 21.

Offerte opvragen?

Neem contact op