Vergaderruimte Amsterdam Centrum

Singel80 is onderdeel van De Thuislocaties en ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen.We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk.
Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen.

Indeling Singel80

Singel80 is met zijn drie lichte ruimtes en een eigen kleine patio ideaal voor het werken in kleinere groepen en brainstormsessies. De bel-etage is prachtig licht en ruim met zijn hoge plafonds en grote ramen. Het uitzicht op de grachten is uniek. Achterin deze ruimte ligt een niveau hoger de lichte opkamer; een inspirerende zijruimte die goed te gebruiken is voor bijvoorbeeld één-op-ééngesprekken. Midden in de centrale ruimte op de bel-etage bevindt zich ook een inpandige trap naar beneden: naar het souterrain met zijn mooie oude balkenplafond.  Tussen de middag staat hier een gedekte tafel klaar en kun je aanschuiven voor een pure lunch.  Deze sfeervolle ruimte is ook zeer geschikt voor een feestelijke private dining met veel kaarslicht.

Vergaderen in Amsterdam centrum

De prachtige 17de eeuwse ramen bieden vanaf de vergadertafel direct uitzicht op de gracht met zijn unieke historische panden zoals links aan de overkant de Koepelkerk. De ‘9-Straatjes’ bevinden zich om de hoek. Genoeg inspiratie voor een vergaderbreak dus. In de directe omgeving bevinden zich verder talloze leuke en goede eetcafé’s en restaurants zoals op de Noordermarkt en de Haarlemmerstraat. Informeer gerust naar tips.
Dineren op locatie kan uiteraard ook: van een diner op mooie schalen geserveerd tot een feestelijke private dining georganiseerd door één van de cateraars waarmee we samenwerken.

Vergaderruimte Amsterdam centrum reserveren

We denken graag met je mee voor de opzet van jouw dag bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op.
Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur ook bellen op nummer 020-2361051.

Offerte opvragen?

Neem contact op