Vergaderruimte Amsterdam

Zoek je een inspirerende, centraal gelegen vergaderruimte in Amsterdam? Singel80 is een huiselijk en sfeervol ingericht grachtenpand gelegen op slechts 7 wandelminuten vanaf Amsterdam Centraal Station en om de hoek van de beroemde ‘9-Straatjes’.

Proef de huiselijke sfeer van Singel80

Als onderdeel van De Thuislocaties is Singel80 ingericht om je te inspireren en vooral ook thuis te laten voelen. We houden van eigenzinnige details en onze benadering is persoonlijk. Singel80 is dan ook niet alleen te gebruiken als vergaderruimte, maar is ook geschikt voor creatieve brainstormsessies, private dining, fotoshoots en trainingen. Je hebt altijd de gehele locatie tot je beschikking, dus altijd twee breakout-rooms inbegrepen! Kijk hier voor een impressie .

Beschikbare faciliteiten

De locatie beschikt over WIFI, beamer met goede geluidsinstallatie, projectiescherm, TV, speakerphone, 4 flipcharts, schoolborden, magneetstrips aan de wanden en niet te vergeten een Nespresso-koffiemachine voor goede koffie en cappuccino en MrJones-thee.

Makkelijk bereikbaar en toch centraal

Singel80 ligt op een prachtige plek in hartje Amsterdam, en is goed bereikbaar met de auto, OV en fiets. Vanaf Amsterdam CS wandel je in 7 minuten of je stapt na 1 tramhalte uit op de Nieuwezijds Kolk. De dichtstbijzijnde parkeergarage vind je al op 3 wandelminuten. Voor een voordeeltarief parkeer je in de Q-Park-garage op de Prins Hendrikkade (5 minuten lopen vanaf Singel80). Wel even vooraf online reserveren.

It’s always the small pieces that make a big picture

Vergaderruimte Amsterdam reserveren

We denken graag met je mee voor de opzet van jouw dag bij De Thuislocaties. Als je het contactformulier hieronder invult of een mail stuurt naar info@singel80.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons op werkdagen tussen 9.00-17.30 uur ook bellen op nummer 020-2361051.

Offerte opvragen?

Neem contact op